bilboard_900x200

Pączki

Autor: | Dodano: niedziela, 12 Czerwiec, 2011

Typowy pączek upieczony jest z mąki, mleka, drożdży oraz cukru. Zwykłe pączki są długo opiekane w oleju aż nim nasiąkną. Pączki amerykańskie różnią się od tradycyjnych pączków. Przede wszystkim są opiekane krótko co powoduje, że olej nie wsiąka w nie i nie są takie tłuste.

Pączki z dziurką (am. doughnuts) są przysmakiem któremu trudno się oprzeć. Mogą być nadziewane budyniem, marmoladą, czekoladą oraz polane różnymi polewami. Nasza firma Vandemoortele specjalizuje się w produkcji pączków amerykańskich w tym także faworków, rogalików, ciastek. Dostarczamy naszym klientom już ponad 1 mln donutów dziennie. Szczególnie duże zapotrzebowanie na pączki występuje każdego roku w Tłusty Czwartek. W tym dniu miliony osób w Polsce zajadają się przepysznymi choć niezdrowymi pączkami. Aby pokazać Państwu alternatywę dla niezdrowego pączka polecamy nasze donuty. Dostarczane przez nas pączki są ładnie zapakowane oraz smakowicie wyglądają, są wręcz idealne na Tłusty Czwartek.

Wszystkie firmy chętne do sprzedaży naszych produktów zapraszamy do zapoznania się z oferą pączków na stronie doonys.pl

Komentarze Facebook
Podziel się na:
  • Facebook
  • Śledzik
  • email
  • Gadu-Gadu Live
  • Twitter
  • Drukuj
  • PDF

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.